Ja nää meinas unohtua..

😉 Eli meijän makkarin uudet verhot! Ah, mä niin tykkään vaikka värimaailma ei kovin räikeä olekaan. Tää kangas on oikeesti valehtelematta oottanu jo melkein kaks vuotta laatikossa et pääsis verhoiksi. 😉 Ja ei, meillä ei ole ollut kahta vuotta samoja verhoja. Ne on vaihtunut monesti, mutta tää raukka oli jotenkin päässyt unohtumaan. 
Ja kangashan on siis Vallila Interiorin Kaalinpää (tän valmistus on lopetettu, harmi). Kummasti avarsi huonetta, ku vaihto pitkien verhojen tilalle tuollaisen suoran kapan. Esikoinen tuumasi mulle: ”äiti sä olet siivonnut tästäkin” ja näytti pitkien verhojen paikkaa. 😉 Siivonnut ja siivonnut… 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s