Taas on aikaa vierähtänyt luvattoman kauan edellisestä päivityksestä, mutta täällä taas tapahtuu. Välillä tuntuu et ei meinaa uskoa itsekään, mutta totta se on. Meillä on taas vesivahinko. Kolmas kerta 1,5v sisällä. Tällä kertaa vuorossa vessa. Onneks meillä on sentään kylppäri ja sielläkin on pönttö! Eli ei lähdetty tällä kertaa evakkoon, niin kuin kahdella edellisellä kerralla. Ei vaan jaksanu. No täällä on sitten rampannu taloyhtiön huoltomiestä, putkimiestä, kosteusmittaajaa, kuivausfirman tyyppiä jne jatkuvalla syötöllä. On sitten jäänyt ompelukset vähiin vaihteeks.
Mutta jotain olen kuitenkin tehnyt. En ole vaan kerennyt niitä tänne päivittelemään(ommellut kaiken sen vähän liikenevän ajan ennemmin kuin päivitellyt niitä tänne. Kerkeenhän myöhemminkin päivittelemään. ;))
Tässä nyt K:n uudet farkut. Farkkukangas on mieheni vanhoista ratkenneista farkuista. Heitin jo roskiin, mutta kaivoin pois ku tajusin miten paljon siinä on käyttökelpoista kangasta. 😉 Kaavaa voinee sanoa omaksi, kun alkuperäinen kaava on OB:n mustikkahaalareista muokattu kokoon 80cm. Ja nää on sit siitä vielä sovellettu  ja veikkaisin kooksi noin 98cm.
Eteen taskupussit oon tehnyt Jny:n turkoosista tähtitrikoosta, joka on muistaakseni joskus Ikasyriltä ostettu. Kanttaukset Kangastukun turkoosia resoria, tikattu kaksoisneulalla. Takataskuissa on hyödynnetty alkuperäisten housujen takataskuja. Leikkasin ne vaan irti ja aplkoin noi tähdet(räpellykset ;)) ja sit tikkasin kiinni takakappaleisiin. Kummasti tuo näköä myös takapuolelle. 

Tässä vielä lähempää nuo taskut. Tosi simppelit sekä edessä että takana, mutta silti niin kivat.

 Ja sit nää sovitus kuvat on just tällasii ”koitan pysyä 2-veen perässä ja saada ees nuo housut kuvaan! ” 😉 Mutta kuten näkyy reilut vielä on, mutta poika käyttääkin vasta kokoa 92cm.
  

 Ja sit ku pysähdytään, niin istutaan. Että yritä äiti ihan rauhassa saada jotain kuvia aikaseks.. Heh.. Mutta sellaiset tällä kertaa. Seuraavalla kerralla näillä näkymin tyttösille jotakin. 😉