Tilkkuilua

Syksylllä olin kansalaisopiston ompeluseurassa. Ekalla kerralla jo sanottiin ettei siellä saisi vaatteita ommella vaan tarkotus ois ommella jotain muuta, virkata tai neuloa. Pitkään mietin että mitäs mä haluisin tehdä. Virkkaushommia aloitin. Parikin eri työtä, jotka on vielä kesken. Mutta ihan vain kokeilun vuoksi halusin kokeilla monien kehumia tilkkutyö välineitä. Leikkuri, viivain ja alusta. Ihastuin. Leikoin 10*10 palasia monella kertaa. Ei niitä kaikkia yhellä kertaa olis jaksanut. Niillä kerroilla sitten tein jotain muutakin. Mutta vihdoin sain tilkuista jotain valmista, mutta vieläkin niitä tilkkuja on valmiiks leikottuna! 😉
Tadaa! Tilkkupeitto! 😉

Tilkut on siis tilkkuloodasta. Hieman tyhjennystä, mutta edelleen se pursuaa yli äyräidensä. Tilkkujen kaveriksi joustista Kangastukusta. Välissä vanu, joka sekin kangastukusta. 
Kokoa tällä peitolla on noin 100*180cm. Ja tarkotus olis laittaa tämä meidän 2-vee poitsun sänkyyn päiväpeitoksi. Nyt vielä mietin uskallanko laittaa pesuun ennen ku levitän sängylle. Kankaat on kaikki esipestyjä, mutta lattialla tätä on joutunu pyörittelee ku ei oo tuota pöytätilaa mitenkään älyttömästi. Nyt nukkuun et jaksaa huomennakin suristella!
Ihanaa alkanutta vuotta kaikille! (vähän myöhässä, mutta parempi myöhään ku ei millonkaan eikös?!) 🙂

3 vastausta artikkeliin “Tilkkuilua”

  1. Kiitos! 🙂 Uskaltauduin laittamaan pesuunkin ennen käyttöä värinkerääjäliinan kans ja onnekseni värit eivät levinneet. Tuo joustis päästi esipesussa aika paljon väriä, niin siksi epäröin. Kuivaus rummussa, niin sain äkkiä käyttöön. Eikä peitto siitäkään menny miksikään, kun kankaat siis kutistettu esipesun jälkeen rummussa.. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s