Lahjuksia

Kummityttöni täytti 9-vuotta ja jotain halusin hänelle ommella. Aina yhtä vaikea päätös että mitä tekisi. Mikä kangas ei ole liian lapsellinen jne. Mutta onnekseni tähän mennessä kaikki ompelukset hänelle on menneet nappiin. Eli hän on tykännyt, menneet suoraan lempivaatteiksi. Kyllä lämmittää mieltä ja mielellään sitä sellaiselle ompeleekin.
Tällä kertaa päädyin tekemään huppumekon Jny:n sydän jerseysta. Taskuissa Liandlon raitoja. Kuvan oton jälkeen lisäsin vielä huppuun vuoriksi noita raitoja kans. Tuli jotenki yhtenäisempi kokonaisuus minusta. Sydämet ostin joulun välipäivinä Laihialta kivijalkakaupasta nimeltään AhkeraLiisa. Anopin ja miehen siskon kanssa siellä sillon visiteerattiin. 
Kaavan pohjana käytetty Pupunen kaavaa koossa 134cm. Tästä on vaan tehty mekko ja lisätty taskut tuomaan ilmettä. Kuulemma pääsi lempivaatteeksi heti. 
Siskolleni syntyi viikko sitten pieni poika vauva. Hänelle pikasurautuksena tällainen body Kisuliini kaavalla koossa 68cm(tiedän että heillä on paljon jo pieniä vaatteita, niin halusin tehdä vähän isomman).Pääntietä vähän avarsin ja laitoin leveämmän (kaksinkertaisen) resorin pääntielle, jotta olis helpompi pukea. Lisäksi tein myssyn, mutta se jäi kiireessä kuvaamatta. 

Sivusaumassa ”uniikkikappale” -merkki Royal-tuotteelta. Kangas on tullut tilattua varmaan viime kesänä Liandlolta ja resorit kangastukusta. 
Olipas mukava pitkästä aikaa lahjoa muita kuin oman perheen jäseniä näillä ompeluksilla. Varsinkin lahjojen saajat olivat niin onnellisia lahjat saadessaan. 
🙂

Yksi ajatus artikkelista “Lahjuksia”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s