Meillä on viikko käyty jo töissä ja lapset päiväkodissa. Siispä tämä ompelus on valmistunut jo viikko sitten sunnuntaina eli edellisenä iltana ennen päiväkodin alkua. 
Hetken mielijohteesta päätin siis viikko ennen päiväkodin alkua ruveta tekemään kuopukselle päiväkotikassia. Alku menikin sukkelaan, leikkasin kankaat ja ompelin melkein koko kassin yhdeltä istumalta. Mutta sitten loppui vinokantti kesken. Siinäpä vasta menikin että selvisin kauppaan sitä ostamaan. Mutta nyt on kuopuksella ihana päiväkoti kassi.
Kiinnitys isolla(15mm) nepparilla joita Karnaluksilta ostin. Oli aika kova homma saada se tuohon kiinni ja ei se ihan täydellinen ole, mutta toimii(ainakin jotenkin). Tää oli niitä ”halppisneppareita”, joidenka kiinitysvälineet oli jokseenkin erikoisen. Prymin pihtien avulla sain sen jotenkin kiinni.

Hyvin mahtuu vaihtovaatteet ja vaikka kumpparitkin kulettaa mukana. 
Multa kysyttiin yks päivä et ”Onko toi joku Marimekon uus kassi?”. Juu eipä oo. Apinapuu-puuvilla on Majapuun ja vuori on vanhaa verhokappaa. 😉