Hurja Kuningas! Räyh!

Hurja Kuningas! Räyh!

Pitkän pohdinnan jälkeen tilasin Tilkkukorista Hurja Kuningas jerseytä pätkän. Oon piilotellut sitä ukoltani, jottei meijän(siis mun ja lasten) salaisuus paljastuisi. Siitä nimittäin oli tulossa miehelleni paita isäinpäivälahjaksi.

T-paita siitä tulikin miehelle ja lopusta pojille paidat (Miehen paita on vaan jossain jemmassa.). Perussimppeliä, mutta niin tarpeellista. Ennen sovitusta edes Lenni onnistui löytämään mun kurkisakset ja leikkaamaan Kaiuksen paidan pääntieresoriin reiän. Se nyt oottaa sit korjausta tuolla ompelupöydällä. Kyllä harmittaa, mut onneks ei ehtinyt muualle reikiä tekemään. Toi nyt on viel suht helppo korjata.

Mutta ei anneta sen masentaa. Uutta kehiin! 🙂

-Paula

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s