Hyvää uutta vuotta!

Joulu hujahti taas vilauksessa ja samassa meni vuoden vaidekin. Pari viikkoa ennen joulua meille tuli taas vesivahinko(viides 2,5v:n sisällä), joten ompelut sekä bloggailut jäi. En vaan osaa tehdä omia juttuja siinä, kun jotain remppa äijiä, kosteusmittaaja jne ramppaa edes takas. Ja koska samalla huomattiin aiempien vahinkojen aiheuttamia vahinkoja, joita ei ollut sillon huomattu, niin remontista tuli paljon laajempi mitä osasimme kuvitellakaan.

Juuri ennen joulua saimme evakkokämpän, jossa edelleen asumme. Näillä näkymin tammikuun loppuun, jolloin remontti pitäisi olla valmis. Myös tällä viikkoa aloitettu putkiremontti meidän osalta.

Ennen joulua kerkesin kuitenkin täällä evakossa saada muutaman kotona aloitetun ompeluksen valmiiksi. Nämä kumpikin on minulle, koska jostain syystä mulla on huutava vaatepula.

imageimage

Tämä valmistui jouluaatonaaton ja jouluaaton välisenä yönä hetken mielijohteesta. 😉 Kangas eurokankaan palalaarista ns talvitrikoota eli paksuhkoa (puuvilla-elastani?)trikoota. Höysteenä pitsiä kauluksessa ja helmassa. Tästä tuli varsin onnistunut päähänpistos. 😉 Päälle tämä pääsi jo heti jouluaattona.

Toisena paitana valmistui myöskin korkea kauluksellinen paita.

image

Pitkän harkinnan lopputuloksena päädyin tilaamaan Majapuulta tätä musta-valkoista raitaneulosta. Oli aavistuksen pettymys, koska valkoiset raidat eivät olekaan puhtaan valkoiset. Vierähti tovi ennen kun pääsin asian yli. Mulla oli niin hienot visiot tämän suhteen, mutta ihan muuta siitä tuli. Mutta lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Kehtaa käyttää töissäkin(eikä palele, niinkuin trikoopaidalla).

Nyt täytyy laittaa sakset sauhuamaan, koska huomenna olen menossa ompelupäivään (=ompelulanit) ja pitäähän siellä olla jotain ommeltavaa! 😉

Ihanaa viikonloppua!

-Paula

(en oo vielä ihan sinuit hän iPadillä bloggaamisen kans. 😉 niin ja kuvatkin otettu tällä et ei parasta laatua, mut kamerasta virta loppu ja laturi jossain kotona)

2 vastausta artikkeliin “Hyvää uutta vuotta!”

  1. Paula, toi harmaa paita oli tosi hyvän näköinen sinun päällä, ihanat pienet yksityiskohdat tekivat siitä täydellisen. Ja raitapaitakin näyttää hyvältä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s