Aamulla siis koneet, kankaat ja tarvikkeet autoon ja menoksi. Siis koko päivä ompelua muiden ompelevien seurassa. Odotukset oli huimat. Luulin että valmista tulisi paljon, koska eihän kukaan ollut häiritsemässä. Syömiset tuotiin nyyttäriperiaatteella. Kaikki toi siis jotain helppoa syötävää, jotta aika ei kuluisi ruuan laittoon.

Mutta kuinkas kävikään. 😉 Toki me ommeltiin osa enemmän osa vähemmän, mut tais aika paljon  kulua aikaa vaan lörpötellessä. 😉 Valmista ei tullut paljoa, toki mä lähdin jo pari tuntia aiemmin kun monet, mutta loppujen lopuks sillä ei juurikaan ole merkitystä. Seura oli mitä parhain ja oli mukava myös lörpötellä.

Jotakin sain kuitenkin aikaseksikin. 😉

image

Parit leggarit farkkujoustocollegesta omille tytöille.  Vähän jänskätti et kelpaako, kun on vaan yksväriset perusleggarit, mutta toistaiseksi ainakin saivat hyväksyvän vastaanoton.

Kaava näihin on omat ja koot n. 128/134cm ja 116cm. Kangas kotiutui meille ennen joulua kangasvaihtareilta.

Siit piti vähän jotain pojillekin tehä.