Kotona <3

Olemme vihdoin päässeet evakosta takas kotia. Kaikki on vielä hyrskyn myrskyn eikä tuo remonttikaan ole vielä täysin valmis. 

Nyt olen kuumeisen kuopuksen kanssa kotona viettämässä kotipäivää. Mutta eipä täällä oikeen normaalisti osaa olla, kun noita remppaäijiä kulkee tossa koko ajan. 

Mutta olen niin onnellinen, että saadaan olla taas kotona. ❤

 

Vielä en ole ehtinyt muuta kun purkaa tavaraa ja yrtittänyt siivota tätä kämppää asuttavaan kuntoon. Koneet nostin kyllä tuonne omalle pöydälleen, mutta kiltisti ovat saaneet levätä. 🙂

Ennen joulua ahkeroin kaikille päiväkoditädeille ja eskaritädeille tiskirättejä. Jokaiselle 2kpl ja lisäksi ihan muuten vaan iso kasa. Osan halusi ne samat päiväkodin tädit ostaa vielä saamiensa lisäksi, osan myin ommeltujen vaatteiden kirppiksellä Fb:ssä, osa muille lahjaksi ja osa on vielä jäljellä. 😉 Eli aika kasa niitä tuli tehtyä. Tässä ei nyt ole kun murto-osa. 

Kuva

Lahjukset ”pakkasin” eli solmin tuollaisesta leveästä nauhasta rusetin päälle.

Kuva

 

 

Yritin ottaa sovituskuvaa näistä aiemmin postatuista paidoista, poikien päällä. Mutta ei nuo kaksi kovin helposti mahdu samaan kuvaan. 🙂 Sen verta vilkkaasti viilettävät eri suuntiin. 

 Kuva

 

Nyt silittelemään verhoja olkkariin, jotta tästä kodistamme tulisi vielä kotoisampi. Keittiöön pitäisi tässä joku päivä ehtiä ompelemaan uudet verhot (kangas jo ostettuna), mutta ensin pitäisi vielä maalata yksi keittiön seinä. 

 

Ihanaa alkanutta viikkoa!

 

-Paula

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s