Rakkauspupuja

Ennnen joulua saatiin olla kangasvaihtareilla pikkujoulutunnelmissa. Sieltä kotiutui meille pala tätä ihanaa murun pupuneulosta. Ajattelin, että tämä on ihan nuoremman tyttösemme näköinen. Kun näytin tytöille kangasta, esikoinen ei innostunut ollenkaan ja nuorempi hyppi innosta et tuosta minulle jotakin. Alkuun mietin, et tekisinkö peruspaidan, hupparin vai jotain muuta. Kunnes yhtäkkiä näin tämän vain ja ainoastaan tämmöisenä neuletakkina. Olisin halunnut tehdä pikkusen(5-10cm)pidemmän, mutta valitettavasti kangas ei riittäny. Siitä palasta ei jäänyt kun muutama pikku silppu.

IMG_5379

Tyttö on aivan innoissaan. Ja tämä valmistui sopivasti ennen ystävänpäivää, joten neiti ilmoitti että ystävänpäivänä hän tahtoo laittaa sen päälle. Niinpä hän meni papan kanssa päiväkodille ystävänpäivä tapahtumaan pupuneulostakissaan. ❤

IMG_5377

Harmikseni en ehtinyt napata kuvaa tästä tytön päällä. Katsotaan josko hän suostuis vielä kuvattavaks. 😉

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

-Paula

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s