Kesäkuteita

Ai, että mä niin nautin kun on lämmin!

Tekee mieli vaan ommella kaikkia kesä vaatteita. Mekkoja, hameita, shortseja, t-paitoja, toppeja jne. Harmi ettei kaikki kelpaa omille muksuille. On tässä nimittäin tullut ommeltua yks sun toinen mekko ja hame, jotka ei kelpaa. Väärän värisiä tai ei muuten vaan miellytä.

 

Sit ompelin urakalla viime viikolla myyntiin vaatteita. Olin nimittäin lastemme päiväkodin kevätriehassa myymässä ommeltuja vaatteita.Olipa ihana huomata kuinka paljon ne herätti huomiota. Onnekseni joukossa oli niitä, jotka arvostivat näitä itse ommeltuja vaatteita ja löysivät mieleisiä. Oli isovanhempia jotka ostivat lapsenlapsilleen ja vanhempia, jotka ostivat lapsilleen. Joitakin kappaleita jäi jäljelle, niin ne laitoin myyntiin Facebook sivuilleni.

 

Kuva

KuvaKuva

Kuva

KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva

Kankaina on käytetty Verson Puodin Rullaverho- ja sydämellinen joustofroteita, Käpysen Sockn’n Roll- ja mehujäätrikoita, Majapuun Seikkailutrikoota, Lillesoffin Kettuja, Merirosvotrikoo, vihreä pohjainen tähtitrikoo ja shortsien joustocolleget kangastukusta. Robottitrikoo Eurokankaasta. 

Mut nyt pitäisi saada jotain uuttakin aikaseksi. Huomenna meillä on tuossa naapurissa ”ompelulanit” tai ompelupäivä eli koko päivä ompelua hyvässä seurassa, mutta mulla on joku stoppi päällä. Tai miten sen oikeemmin sanoisi, himottais suristella mutta ei sitä tarpeellista. Nyt vaan tuntuu et on viime aikoina tullut ommeltua liian monta ei kelpaavaa vaatetta(lähinnä hameita ja mekkoja). Sitte ne roikkuu kaapissa käyttämättömänä. Ei kiva. Eskarilainen tuuumasi, että voisit äiti ommella vähän enemmän koululaisille sopivia vaatteita. Josko sellaisia sitten seuraavaksi. 

 

Nyt ensin vähän siivousta ja sit vasta ompeluksia. 

-Paula

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s