Ompelupäivä

Viime lauantaina järjestin Keskisen Uudenmaan Ompeluseuran ompelupäivän tuossa meidän lähellä. Paikkana taloyhtiön kerhotila, jota ollaan saatu vuokrata. Ihana kun saa olla mukavassa seurassa mieleisen harrastuksen parissa koko päivän. Hirveesti en ehtinyt valmistella sinne lähtöä eli oli aika auki mitä siellä teen, niin eipä sitä hirveesti ehtinyt saada aikaan. Parasta päivässä oli kuitenkin kiireettömyys ja seura. ❤ 

Koska viikonloppuna oli vielä lämmin tein kesävaatteita. Niitähän tarvittaisi. No jostain syystä tällä hetkellä tuntuu siltä että olisi ollut järkevämpää tehdä lämpöisiä vaatteita. Niitä täytynee nyt viikonlopun aikan yrittää ehtiä toteuttamaan.

Kuva

Narutoppi nuoremmalle neitoselle.

 

Kuva

Panda t-paita aavistuksen pussittavilla hihoilla myöskin nuoremmalle neitoselle.

 

 

Kuva

Kuva

 

Kellohameita trikoosta resorivyötäröllä. Nämä valmistui jo ennen ompelupäivää, mutta enpä ole tänne niitä kerennyt laittamaan. Kuva

Ja kerran lankesin tähän digiprintti trikooseen. Tämä näytti heti niin meidän poitsun omalta. Tiesin että menestys olisi taattu. Mutta koska nämä digiprinttikankaat ovat suht hintavia, en raaskinut isoa palaa ostaa. Ja koska laitoin turkoosit tähtitrikoiset hihat raikastamaan kokonaisuutta, niin riittää mun palasta vielä toiseen paitaa. Josko pikkuvelikin sais omansa? 

Lisäksi ompelin muutaman trikoisen lippiksen. Yritin näistä ottaa kuvaa päässä, kun eihän nuo vaatteet oikeen näytä miltään lattialla kuvattuina. Mutta lopputulos oli aika, hmmm, ei niin häävi. 😉KuvaKuvaKuvaKuva

Kaikki ihan tärähtäneitä, mutta eihän tuollaiset suhteellisen vilkaat 2- ja 3-vuotiaat pojat paikallaan pysy. 😉 

Nyt olis kyllä syytä tulla lämmintä, meidän lapsilla alkoi nimittäin kesäloma! Päiväkotiin ja kouluun sitten elokuussa! 

 

-Paula

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s