Kesäkuun haaste

Facebookin ompeluryhmässä Savassa heitettiin ilmoille kesähaaste: Käytä enemmän kangasta kuin ostat -> varastot pienenee. Päätin tarttua haasteeseen. Mutta kuinkas ollakaan uhkaavasti näyttää siltä, että kankaita tulee tilattua aivan liian tiuhaan tahtiin. Tän hetken tilanne ostettuja (jo kotona olevia, ei siis tilattuja jotka ei ole vielä tulleet) 5,8m (joista 1,4m resoria) ja käyttö 3,5m. Ja lisää on kankaita tulossa. Nyt vaan pitäs suristella hirveesti. 🙂

KuvaKuva

Tähän käytetty metri ostettuja kankaita. Tytön kummit tuli synttärikahveille, niin pitihän se uusi synttärimekko saada. 🙂

KuvaKuva

Suureen tarpeeseen, tytöille uimakouluun laudeliinat. Meillä kun saunaa ei ole, niin eipä ole tullut tehtyä noita laudeliinojakaan vaikka suunnitelmissa ollut tehdä koko perheelle omat jo ties kuinka kauan. Nyt vaan muillekin (hehheh). Tilkkujakin on pussillinen valmiiksi leikottuna, mutta mukamas ei tarpeeksi yhteensopivia jne. (tekosyitä) 😀

IMG_6349

Ja sit tilauksesta t-paita mehujäätrikoosta. Muutama on vielä tuolla jo valmistuneita, mutta ei niistä kuvia ole. Lisäilen kun saan kuvattua. Vähän jänskättää käykö tässä nyt niin että kesän lopussa onkin enemmän kangasta, ku mitä alussa.

Nyt aion himmata osteluita(paitsi tänään pitää vielä tilata Ainolasta 😀 ), jotta oikeesti pienenis noi varastot. Ja ei auta myydä kankaita, kun niitä ei lasketa. Vain ommellut lasketaan.

Nyt vaan suristelemaan lisää, jotta voi taas tilata uutta! 😀

Ihanaa kesäistä viikkoa!

-Paula

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s