Matkalla

Nämä hupparit olivat tosiaan super pitkään valmistus matkalla. Ei mennyt ihan putkeen ei niinku mikään. Mutta ihanaakin ihanempi Verson Puodin joustocollege sai minut jatkamaan aina vastoinkäymisistä huolimatta.

Ensin kangasta oli liian vähän ja normaalista poiketen leikkasin huppareita yhtäaikaa! Onneks sain ostettua kangasta palan lisää läheltä asuvalta ompelevalta ihmiseltä. Resorien värit oli selvät jo alussa. Mutta seuraava ongelma mistä niihin mätsäävät vetoketjut ja hupunvuori trikoot. Ei meinannu löytyä sit millään. No toisessa ei sitte ole alavaraa eikä sitä hupunvuorta.

IMG_1449.JPG

IMG_0411.JPG

IMG_1419.JPG

IMG_0402.JPG

Nuorempi poitsuista ei suostunut omaansa vielä testaamaan, mutta voipi olla että vaihdan siihen vielä pidemmät hihansuuresorit. Minusta hihat näyttävät lyhyiltä. Isompi herra tykkäs omastaan niin että aamulla laittoi sen heti päiväkotiin päälle. . ❤

Nyt pitäisi aloittaa housutehdas ja tytöille jotakin. 🙂 mutta hiljaa hyvä tulee. Niin kävi ainakin näiden huppareiden kohdalla nimittäin olen erittäin tyytyväinen lopputuloksiin.

-Paula

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s