Tutustuminen Vimmaan

Kyllä se vaan on niin että syksy on täällä. Ja kylmyys. Ei tarkene enää t-paidoilla eli pitkähihasia tarvittais. Eikä tarkene shortseilla/hameilla ja housujen lahkeet on mystisesti lyhentyneet kesän aikana. Tiiä sitte mitä tuolla vaatekaapissa oikein tapahtuu. 😉

Kesällä pääsin Vimman ystävämyyntiin. Koskaan en ollut vielä kyseisestä kaupasta mitään ostanut, mutta monesti olin nettisivuilla surffaillut. Yllätyin iloisesti kun pääsin niiden kankaiden ääreen. Muutamaa tarttui mukaan. Yksi niistä oli ihastuttava Sademetsä joustocollege. Ohutta ja todella ihanan tuntuista. En kerennyt saamaan tätä enempää kuin metrin, mutta onneksi edes sen viimeisen palan. Molemmat tytöt halusivat tästä jotakin, joten päädyin tekemään pidempi helmaiset peruspaidat. Malli on vähän löysähkö, jotta alle voi viileämmällä laittaa toisen paidan.

IMG_7723IMG_7724

IMG_7728

 

IMG_1479.JPG

IMG_1473.JPG

Esikoiselle tein kaveriksi jousocollegesta housut polvipaikoilla, mutta kuulemma ne on kotihousut. Niitä ei voi kouluun laittaa, kun joku pian luulee että ne on paikatut. Jep. No käyttäköön sitten kotona. Tarkoitus oli tehdä toisellekin tytölle samanmoiset, mutta enpä viitsi kerran niitä ei voi sitten käyttää kun kotona. 🙂

Tämmösiä tällä erää. Uuttakin jo tulossa. Tuntuu ihan kun olis päässyt vauhtiin. Viikko sairaiden lasten kanssa kotona, niin on yllättävän monta kertaa kerennyt hetkeksi omplusten pariin. Nyt taidan sukeltaa takaisin omaan nurkkaani.

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

-Paula

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s