Piparipari

Piparipari

Tiedättekö sen tunteen, kun tekemässä jotain ja tajuat että kangas ei ole sitä mitä odotat?

Ensinnäkin tämä oli tilauspaita. Olin leikannut paidan ja rupesin mallaamaan pipariparia paidan päälle, kun huomasin että kankaan pinta on aavistuksen nukkainen. Siis ei uusi kangas saisi olla tuollaista! Heti tilaukseen uusi kangas, mutta koska paidan ostajalla oli kiire saada paita pian hän tyytyi tähän minusta 2-laatuiseen kankaaseen. Kyllä ottaa päästä toisen puolesta.

Mutta lopputulokseen olen tyytyväinen eikä tuo nukkaisuus kauempaa näy. 🙂 Paita onkin jo matkalla eteenpäin, toivon mukaan posti lakkoilusta huolimatta kuljettaa sen ajoissa perille.

Kirpsakkoja syksyn viimeisiä päiviä!

-Paula

Tilkut hyötykäyttöön

Tilkut hyötykäyttöön

Koska tilkkulaatikko on täynnä. Lisäksi yks muovikassillinen pursuaa tilkkuja.
Oon pitkään miettinyt mitä niistä tekisi, kunnes innostuin tässä yks päivä tekemään laudeliinoja. Päällä joustofrotee tilkkuja ja toisella puolella kierrätyspuuvillaa. Nämä muuttivat uuteen kotiin jo, koska meillä ei saunaa ole niin eipä juuri käyttöä laudeliinoillekaan. Mutta silti taidan tehdä meille kaikille omat. Vaikka joulusaunaan jos ei muuten tarvita. 🙂

Ihanaa alkanutta viikkoa!

-Paula

Hurja Kuningas! Räyh!

Hurja Kuningas! Räyh!

Pitkän pohdinnan jälkeen tilasin Tilkkukorista Hurja Kuningas jerseytä pätkän. Oon piilotellut sitä ukoltani, jottei meijän(siis mun ja lasten) salaisuus paljastuisi. Siitä nimittäin oli tulossa miehelleni paita isäinpäivälahjaksi.

T-paita siitä tulikin miehelle ja lopusta pojille paidat (Miehen paita on vaan jossain jemmassa.). Perussimppeliä, mutta niin tarpeellista. Ennen sovitusta edes Lenni onnistui löytämään mun kurkisakset ja leikkaamaan Kaiuksen paidan pääntieresoriin reiän. Se nyt oottaa sit korjausta tuolla ompelupöydällä. Kyllä harmittaa, mut onneks ei ehtinyt muualle reikiä tekemään. Toi nyt on viel suht helppo korjata.

Mutta ei anneta sen masentaa. Uutta kehiin! 🙂

-Paula

Isäinpäivänä

Isäinpäivänä

Eilen juhlittiin monessa kodissa isää, tutaa, pappaa, ukkia, vaaria jne. Niin meilläkin.

Ennen isäinpäivää urakoin kuitenkin monelle isälle ruttupipoja. Eilen siis ilmestyi monesta paketista tämmöinen ruttupipo miesten koossa. Myös oma isäni sai lenkkipipon, mutta se oli erikuosista(viime tipassa valmistui, niin en kerennyt/muistanut kuvata).

Nyt uusi viikko ja uudet kujeet!

Aurinkoista viikkoa!

-Paula

Pitkä huppari ja legginssit

IMG_4300IMG_4296

Tytöille pitkät hupparit ja legginssit viileneviin ilmoihin.

Hupparit ovat joustofroteeta Metsolalta. Isompaan tein taskut, mutta pienemmästä jätin ne pois.

Legginssit ovat joustogollegea. Todella mukava materiaali syksy/talvi legginsseihin. Nämä ovat siis paksummat kun perus trikoo legginssit, mutta joustavat kuten trikoo.

Ja lahkeissa pitsisomisteet piristyksenä.

Pitkät hupparit ja legginssit

Näillä tarkenee, vaikka sääennuste uhkaakin taas kylmempiä ilmoja.

Eli tilaukseen lähtee lisää joustocollegea, et saadaan enemmän tämmöisiä legginssejä. 😉

-Paula